tab welcoming

Tuesday, 18 September 2012

Air Asia FREE Seat kembali lagi !!!



Air Asia Homepage

Sapo2 yang rasa berjalan naik kapal terbang ... apa lagi! Inilah masa yang paling sesuai. Air Asia menawarkan FREE seat untuk penerbangan domestik dan international.

Untuk penerbangan domestik meliputi negara Malaysia, Indonesia, Filiphine dan Thailand. Tempoh booking adalah dari 18 September 2012 (Selasa) hingga 23 September 2012(Ahad). Untuk selain itu daripada itu adalah penerbangan international. Tempoh booking adalah dari 20 September 2012(Khamis) hingga 23 September 2012(Ahad). 

Kesemua penerbangan ialah pada tahun hadapan iaitu dari 1 April 2013 hingga 30 September 2013.


Ok kalu dah rasa2 macam nak bercuti2 sambil naik kapal terbang, rancang perjalanan baik2. Tapi gua dah check ... kalu time cuti sekolah takde FREE seat wakakaka

Satu lagi paling penting. Memandangkan penerbangan lambat lagi, sediakan budjet secukupnya untuk percutian/perjalanan. Jangan ingat lama lagi dan tak save any budjet. Gua dah burn 2 kali ticket sebab tak cukup budjet. Satu ticket penerbangan ke Clark , Filiphine (RM150) dan satu lagi ke Kota Kinabalu (RM250). Dua2 untuk return ticket :P

Emm kalu nak tau ada ke tak lagi promo SEAT free ni, boleh check sebenarnya. Just pi kat link kat bawah dan korang boleh tgk samaada promotion untuk satu2 tempat dah habis, limited atau berlambak lagi. 


buka page PROMO


 pilih tempat korang nak berlepas (departure)


 kalu dah merah tu, lain kali cuba lagi hehehe...

2 comments:

Ym.Bundle said...

free seat..biar betul ni..aku tak penah naik lagi airasia ni..org ckp selesa lagi naik bas..

TanpaNamaDer said...

free seat untuk certain places. campur tax airport RM26. return ticket dapat la RM52. sekali sekala kalu nak rasa naik aeroplane bro hehe