tab welcoming

Thursday, 18 October 2012

Gempar! Wanita Teleportation di China

Memang gempak der! Baru2 ni ada video yang menunjukkan satu kejadian aneh/supernatural berlaku di China.

Rakaman video yang diambil dari CCTV sebatang jalan raya menunjukkan sebuah penunggang basikal telah diselamatkan oleh seorang wanita "teleportation" daripada dilanggar oleh sebuah lori.



short video


video + analisis slow motion

Teleportation ??? Apo benda tu bro. Ia adalah satu teknik pemindahan jirim dari satu tempat ke tempat yang lain tanpa melalui titik2 antara kedua tempat itu. Contohnya korang ada kat KL ... nak pi ke Johor Bharu. Melalui teknik teleportation, x yah lalu Seremban, Melaka dan tempat2 lain. Terus je sampai >>> benda ni lebih kepada mistik, spiritual der


Kalu yang pernah tengok citer Jumper, mesti dah tau tentang benda ni. Boleh check trailer kat Youtube.


Anyway, macam komen2 tentang video ni. Ramai yang yakin video ni fake. Ada yang kata video ni dibuat oleh sebuah syarikat permainan game. Ada gak yang percaya. So terpulang la pada pendapat masing. Apa pandangan korang ??


3 comments:

Ym.Bundle said...

perghhh..jumper sehh...tapi bahaya gak ni bro..paladin tengah cari..haha..

#sahih ke ni bro..cam filem lak..haha

OM Kris said...

SubhanAllah... hebat kali ni orang

TanpaNamaDer said...

@Ym rasanya FAKE je nih ... kat youtube ni memang mcm2 video yg pelik, sstgh fake je tu :P