tab welcoming

Friday, 19 October 2012

Yes 4G - Pakej yang ditawarkan

Kalu sebelum ini, Maxis Celcom dan Digi menjadi peneraju dalam internet tanpa wayar (broadband), kini semakin banyak syarikat yang menawarkan perkhidmatan broadband di Malaysia.

Salah satu nama yang semakin meningkat ialah Yes 4G yang dikendalikan oleh syarikat YTL. Rangkaian Yes 4G boleh mencapai kelajuan sehingga 20Mbps der!! Ini berita gembira bagi pendownload tegar hehe. Walaubagaimanapun, gua rasa kawasan yang dicover oleh Yes 4G masih limited tetapi akan semakin berkembang pada masa akan datang.





Buat masa ini, terdapat 4 pakej yang ditawarkan oleh Yes 4G.

PAKEJ 1 >>> SUPER 48

PAKEJ 2 >>> SUPER 68

PAKEJ 3 >>> SUPER 98

PAKEJ 4 >>> SUPER 168

Yes 4G

Emm camne ?? berbaloi ke tak. Kalu nak tengok pelan yang ditawarkan oleh syarikat telco yang lain, nanti gua rajin2kan diri untuk post ok :P

2 comments:

nurul barakah said...

sekarang pun Nurul guna yes ni...sangat laju...tapi Nurul guna waktu kat utm je lah...bile balik kg je...dah tak boleh guna...line tak de...

TanpaNamaDer said...

memang laju der. kat sini download smp 1.5 mb hehe