tab welcoming

Sunday, 27 May 2012

Nongkrong 2012

mata aku stim semacam jer
dah 2.10 am
tido time tapi tadi dah lelap kejap

emm 
apa nak buat der
yay!!!
got an idea
layan movie dulu
baru donload 
Nongkrong 

mula2 dengar tu macam ala2 Thai
upe2nya filem Malaysia 
terkena aku der
ok nak pi extract lu
dah tgk nanti aku review movie lak :P

emm 
sapo2 nak tgk 
boley donload dari link bawah

Team Aryzs


REVIEW: tak sepadan dengan Hantu Kak Limah 





4 comments:

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

Salam.
Baru 2hri lepas aku tengok citer Nongkrong ni..
Rate pribadi aku utk citer ni cuma 2 bintang aje.
Huhuhu..

Pecinta pink^^ said...

err,tak tengok lagi..member ckp best,,tapi kita kalau cita bab hantu meang tak tengok..hakhak

TanpaNamaDer said...

ni mesti kes takut antu bawah katil sejak kecil hehe

TanpaNamaDer said...

2/5 or 2/10

citer ni skrip sama
jalan citer: takde duit, cari bomoh/hantu, kena kacau

tak berbaloi tgk