tab welcoming

Thursday, 31 May 2012

Taman Tema Angry Bird Yang Pertama Di Dunia

Angry bird meme telah cipta fenomena
dari budak kecik
sampai org dewasa
smua duk pakat layan game Angry Bird
kalu warga emas tu ... aku tak pernah siasat 
s/a diorang main ke tak der :P

oleh kerana auranya yang hebat
sebuah Taman Angry Bird telah dibuka secara rasmi 
di Sarkanniemi Amusement Park di Tampere, Finland
kiranya taman ini adalah yang pertama di dunia 
(berlesen dgn Rovio Entertaiment, pembangun game Angry Bird)

kalu ikut (secara tak rasmi)
sebuah taman angry bird yang tidak berlesen
telah pun dibuka di negara China
adeh !!!
China ni meme advance der 
segala bagai China meme advance

so gua pun tak mau ckp byk
lai lai ... kita layan picture der 











p/s: Taman Angry Bird yang kedua akan dibuka pula di Nottingham, UK 

Sumber : Dailymail


6 comments:

|shuhadaothman|TM said...

taknak blik la budak2 klau g sini.haha xD

shedameor said...

wahh, kelas kau angry bird ade taman tema :)

Raimi Syazwan ♌¹³ said...

Dah ada taman tema rupanya angry bird yer..
Tak banyak charecter rekaan yang blh ada taman tema ni.

emeliena said...

Perghhhh, wujud sudahh taman tema angry bird yer .

~Sweet Honesty~ said...

woww..kalo kt msia ada 1, sah2 bdk2 xnk balik..hihi

CikMai said...

org tua macam mai boleh men gak ke kt situ?muahaha