tab welcoming

Wednesday, 6 June 2012

10 Awek Blogger Cun

sesapo yang berminat
boleh terjah cepat2
tapi kalu dah chomel2 
mesti dah ada org booking der :P
takziah pada sesapo yang berkenaan wakaka

1. Fatin Liyana


2. Arxar Nadhirah



4. Nisa Kay
5. Shafinatul

6. Syie Mazlan

7. Sarazaqea

8. Natrah
9. Balqis Bahari

10. ???
emmm untuk no 10 ni 
complicated sikit
sebab libatkan ahti dan perasaan 
so yang kesepuluh ini ialah ... jeng3
korang la gurlz yang sudi baca post kali nih hehe
takut nanti ada yang merajuk/marah nape takde list kat sini

anyway semua cun ok
untuk check yang lain2
boleh refer sumber 


Sumber: Blog Gempak

10 comments:

Khazman88 said...

haha semua cun2 la der..
mamat2 blogger encem xde ke bro?
hehe

TanpaNamaDer said...

mamat ensem kurang berminat der wakaka ... gurau jer

❤Cik Myra❤ said...

yang ke-10 , saye !:p *perasan jap*

~Sweet Honesty~ said...

alamakkk...ada yg lgi cun dri aku keee?? muahahahaha..

harus terjah ne..

TanpaNamaDer said...

Sweet ... jgn jelous der wakaka

Kak Nam Kepoh!! said...

kak nam ke 10 ye der... hehehehe

TanpaNamaDer said...

kak nam ... silakan wakaka

Rulita.park said...

saya suka yang nomer 7 xixixiixi :D :D aku yang nomer 10 ya?GR wkwkwkk (lupakan) :D

CikMai said...

mai mana?hahhahahahaha

TanpaNamaDer said...

Cik Mai pun mau jugak ke hehe