tab welcoming

Saturday, 2 June 2012

Negara paling banyak plastic surgery di dunia

sapa yang tak suka cantik/ensem
takde kan 
mesti la semua suka diri cantik, cute, gorgeous, sweet, bla3

ada macam2 jenis plastic surgery ni
kalu reconstruct surgery
nak betulkan bentuk anggota yang rosak
akibat terbakar, kanser, kemalangan
ada gak lelaki breast dia besar ... errrr tak tau pun
so malu der
bila reconstrct balik breast dia
nampak la cam lelaki sejati :P

yang biasa ialah kosmetik surgery
samaada guna cara bedah
atau gunakan ubat/hormon
biasanya surgery ni untuk "menambahkan"
ketrampilan atau bentuk sesuatu anggota badan 
kalu hidung kemek, bagi  nampak mancung sikit
kalu dahi berkedut, bagi nampak tegang sikit (botox)
kalu bibir tak cam J Lo, bagi nampak seksi sikit
kalu lurah tak dalam, bagi dalam sikit 
** ini bukan lucas ok, nak bagi senang faham @_@

sebenarnya byk lagi berkaitan plastic surgery
kalu nak tau lagi
blaja rajin2 der
pastu amek medic
amek specialist dalam plastic surgery 

emm 
agak2 korang
negara mana paling ramai
yang buat plastic surgery ni ??
peminat k-pop
korang jgn terpedaya wakakaka :P




6 comments:

~Sweet Honesty~ said...

patutla korea muka derang licin2 belaka..rupanya plastik erk..huhu

KorN said...

aku da agak pon korea... hehe
girl generation yg comei2 tu pon semua plastik.. ingt kan original...

TanpaNamaDer said...

mmg arr
lelaki pun sama gak

Dieyna said...

jadi perempuan plastik rupanya... kalau tgk gambar kat atas tu, yang original dah cukup lawa dah,,,hishish

emeliena said...

Korea memei tempat yang pemes buat plastic surgery pon. No wonder la, semua hengsem and lawa-lawa :]

nana lina said...

korea mmg xori